Nem jár a 3-as villamos a hónap végén

CAF villamos
Budapest, 2015. szeptember 17. Jobbról az első rövid, alacsonypadlós CAF-szerelvény, mellette halad el egy TW 6000-es típusú villamos Budapesten, a X. kerületi Szent László téren 2015 szeptember 17-én. Ezen a napon menetrend szerinti forgalomba álltak a rövidebb CAF villamosok Budapesten, a 3-as villamos vonalán. Az új villamosflotta 35 rövidebb és 12 hosszabb járműből áll majd. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Átépítési munkálatok miatt megváltozott útvonalon, csak a déli szakaszon jár szeptember utolsó két hétvégéjén a 3-as villamos Budapesten.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Közlekedési központ ( BKK) közleményében az áll, hogy az átépítési munkálatok miatt a Nagy Lajos király útján véglegesen lezárják az Ilosvai utcai, Gyarmat utcai, Benkő utcai és Bonyhádi utcai, valamint a keresztutcához nem kapcsolódó, Komócsy utca és Szugló utca között található villamosátjárót. Az említett átjárók voltaképp baleseti gócpontok voltak.

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Az Örs vezér tere és a Mexikói út között a 3-as villamos helyett pótlóbusz közlekedik majd szeptember 23-án és 24-én, valamint 30-án és október elsején. A 32-es autóbusz ideiglenesen az Árpád híd felé az Örs vezér terén az Árkád bevásárlóközpont előtt is megáll.