Így halad Lagzi Lajcsi lopási ügye

Galambos Lajos - Lagzi Ljacsi tárgyalása a Budaörsi Járásbíróságon 2017 június 7-én

A fotón szereplők hozzájárultak a közléshez Galambos Lajos - Lagzi Ljacsi tárgyalása a Budaörsi Járásbíróságon 2017 június 7-én

A fotón szereplők hozzájárultak a közlésh
Galambos Lajos - Lagzi Ljacsi tárgyalása a Budaörsi Járásbíróságon 2017 június 7-én A fotón szereplők hozzájárultak a közléshez
Vágólapra másolva!
Elhalasztották Galambos Lajos, vagy ahogy sokan ismerik Lagzi Lajcsi büntetőtárgyalását - írja a BorsOnline . A bíróság a halasztást „a tisztességes eljáráshoz való joggal, és a védők tárgyalásra való felkészülésének szükséges idejének szükségességével indokolja.
Vágólapra másolva!

Galambos Lajos az ügyészség szerint

a mocsai házában 1993 és 1999 között egyedül, 2000-től pedig feleségével közösen szabálytalanul kötötte be az áramot, a vizet és a gázt, ennek köszönhetően éveken át csak nagyon keveset fizetett a fogyasztásmérők állása alapján.

Az ügyészség szerint ezzel legalább 30 millió forintnyi áramot, 4 millió forintnyi gázt és 16 millió forintnyi vizet lopott el.

Galambos Lajos Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az ügyészség még januárban vádolta meg a trombitást társtettesként elkövetett, jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett lopással és vesztegetéssel.

- Galambos egy korábban, szintén elhalasztott tárgyalás után mondta ezt. Egyébként első perctől kezdve ártatlannak vallja magát.

Akkor azért nem kezdték el a tárgyalást, mert több vádlott is beteget jelentett.

Galambos akár 12 évet is kaphat.