A Dunakanyarba várják augusztus 19-20-án a borok rajongóit

Vágólapra másolva!
Harmadik alkalommal rendezik meg Nagymaroson a Szent István Napi Borünnep, amelyen a különleges programok mellett tizenegy borvidék tizenöt pincészete várja a látogatókat.
Vágólapra másolva!

A Dunakanyar egyik legszebb fekvésű, természeti szépségekben és kultúrtörténeti emlékekben egyaránt bővelkedő, hangulatos kisvárosában, Nagymaroson rendezik meg a Szent István Napi Borünnepet augusztus 19-20-án.

Az eseményen látogatói egyebek között a legjobb tokaji, erdélyi, villányi, etyeki, balatonboglári, neszmélyi, badacsonyi, szekszárdi, móri pincészetek kínálatát kóstolhatják végig.

Ugyankkor a rendezvény mindkét napján különféle programokkal, koncertekkel, gyermek foglalkozásokkal is várják a vendégeket.

Augusztus 19-én szombaton Nyári Aliz és Nyári Edit ad különleges koncertet, amelyen az énekesnők saját dalai mellett legendás magyar szerzők művei, illetve világslágerek is elhangzanak majd.

A koncerten fellépnek a Váci Jeszenszky® Balett társulatának táncosai is. A szombati estét dunai tüzijáték zárja.

Forrás: Origo

Augusztus 20-án, vasárnap, az egyik legnépszerűbb és legtöbbet koncertező hazai zenekar, a Príma-díjas Fourtissimo lép a Szent István Napi Borünnep színpadára.

Forrás: Origo