Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Pénteken a kezdeti napsütést erős gomolyfelhősödés követi, és délután elszórtan számíthatunk záporokra, zivatarokra - írja a Köpönyeg.hu. ÉNy-on 29 fok körül, máshol 30-37 fok között alakul a hőmérséklet. A Kisalföld térségében az ÉNy-i, máshol a DNy-i szél élénkül meg.

Szombaton gyakran lesz gomolyfelhős az ég, és több helyen lehet zivatar, zápor, néhol jégeső is. Zivatarok környezetében viharos szél várható. 32-38 fokos értékekkel tetőzhet a hőség.

Vasárnap hajnalban, reggel még szórványosan lehet zápor, zivatar; majd az erős ÉNy-i szél hatására csökken a felhőzet, és délután derűs idő valószínű. 30-35 fok ígérkezik.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Július 21. az év 202. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 163 nap van hátra.

Ma az Dániel köszöntjük.

A Dániel férfinév héber eredetű (Dáníjjél), jelentése: Isten a bírám. A kereszténység felvétele előtt a magyarságnak volt egy Dan személyneve, mely később összeolvadt a Dániel névvel. Női változata: Daniella.

Távkapcsoló

A hétvégén több film közül válogathatunk, péntek este A Ravasz, az Agy és a két füstölgő puskacső
lesz a TV2-n, míg az RTL Klub nézői az Én és a hercegem 3. című vígjátékot élvezhetik. Szombat este a TV2-n a Madagaszkár 3., Az istenek a fejökre estek 2., vasárnap pedig a Bourne hagyaték lesz
képernyőn. A Viasat3 a Skorpiókirály három részét sugározza ezeken az estéken, a Duna TV-n pedig A
cég és a Bigyó felügyelő lesz látható vasárnap.

Heti mozipremierek

  • Atomszőke
  • Totál gáz
  • Dzsungel-mentőakció