Hőgutában halhatott meg egy 18 éves pomázi fiú

Vágólapra másolva!
Meghalt egy 18 éves pomázi fiú, akit a szülei egész napra a tetőtéri szobájában hagytak. A fiú súlyos fogyatékkal élt, járni sem tudott. A szülei reggel és délután néztek rá, ekkor vették észre, hogy nem lélegzik. A rendőrség vizsgálja, hogy a hőguta vagy a betegsége okozta a halálát – hangzott el a Tényekben.
Vágólapra másolva!

A 18 éves fiú vasárnap halt meg otthonában, a tetőtéri szobában. A fiú mozgásképtelen volt. A Tények információi szerint a szülei reggel voltak nála a szobában, majd ezt követően csak késő délután nézték meg. Ekkor vették észre, hogy a fiú nem lélegzik. Hívták a mentőket, majd rendőrök is érkeztek a helyszínre.

A kis szoba ablaka és ajtaja egész nap zárva volt, a beteg fiú pedig hosszú órákig nem kapott inni.

Így felmerült a gyanú, hogy kiszáradt.

– mondta Szeles Géza, igazságügyi orvosszakértő a Tényeknek.

A helyszínre érkező orvos nem tudta pontosan megállapítani a halál okát, de valószínűsítette hogy a fiú hőgutát kapott. A boncolás ad majd választ arra, hogy a súlyos betegsége vagy a nagy melegben történt kiszáradás, illetve mindkettő okozta-e a halálát.

– mondta Szeles Géza.

A szomszédok szerint a család gondosan ápolta a fiút, aki születése óta beteg volt. Mint mondták, nem nagyon látták az utcán, volt, aki gyerekként látta utoljára. A rendőrség vizsgálja a haláleset körülményeit.