"Ha a családok erősek, Magyarországnak van jövője"

Vágólapra másolva!
A kormánypártok szerint a társadalom alapköve a család, ha a családok erősek, Magyarországnak van jövője, ezért el kell érni, hogy fenntartható demográfiai fordulat következzen be.
Vágólapra másolva!

Európa sorsdöntő válaszút előtt áll, és mindenkinek el kell döntenie, mit támogat – mondta Hollik István kereszténydemokrata képviselő, aki idézte II. János Pál pápa szavait: drámai összecsapás közepén állnak, a jó és a rossz, az élet és a halál kultúrája között kell választani, s osztoznak abban a felelősségben, hogy feltétel nélkül az életet válasszák. A Fidesz és a KDNP éppen ezért áll a gyermekek és a családok oldalán – mondta.

A magyar baloldal migránspárti politikához asszisztál, ami a családok és a nemzet legyengítéséhez is vezet – mondta Hollik István. Kormányzásuk alatt nem volt érték a család, a baloldal elvett mindent a családoktól, a nekik járó adókedvezményt, és megszorításokkal, adóemelésekkel sújtotta őket. Elvette az otthonteremtési kedvezményt, hagyta, hogy a családok devizahitelbe sodródjanak, és az otthonokra a bankok tegyék rá a kezüket – sorolta. Ma is rendszeresen támadják a családokat és az őket támogató intézkedéseket – mondta, és kitért arra, hogy ha a baloldalon múlna, nem lenne se családi adórendszer, se hároméves gyes, gyed extra, se otthonteremtési támogatás.

El kell érni, hogy Magyarországon fenntartható demográfiai fordulat következzen be, a 2018-as költségvetést ennek jegyében tervezték, ami lehetővé teszi, hogy a családok előrébb lépjenek. Továbbra is biztosítják a családi adórendszert, nő a kétgyermekesek adókedvezménye, még több forrás jut a családok otthonteremtésére, az ingyenes gyermekétkeztetésre és tankönyvellátásra. Folytatják az adócsökkentést, a béremeléseket, hogy még több pénz maradjon a családoknál.

Összegzése szerint a bevándorláspárti baloldallal szemben a születő magyar gyermekekkel és nem migránsok betelepítésével akarják megoldani a Magyarországot sújtó demográfiai válságot.