Kubatov Gábor: Soros destabilizálni akarja Magyarországot és Európát

Fradi edzőközpont FTC pálya foci labdarúgás edzés Kubatov Gábor magyar politikus, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség országos pártigazgatója és alelnöke, országgyűlési képviselő. A Ferencvárosi Torna Club elnöke.
Fradi edzőközpont, Kubatov Gábor magyar politikus, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség országos pártigazgatója és alelnöke, országgyűlési képviselő. A Ferencvárosi Torna Club elnöke. 2017.03.01.
Vágólapra másolva!
Meggyőződésem, Soros Györgynek az a terve, hogy zavargásokat generáljon, destabilizálja a politikai helyzetet nemcsak Magyarországon, hanem idővel egész Európában - monda Kubatov Gábor a Magyar Időknek adott interjújában.
Vágólapra másolva!

Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke beszélt arról is, hogy szerinte az elmúlt három évben az ellenzéki politizálás teljesen sikertelen volt, ezzel szemben a kormány sikerei önmagukért beszélnek. Mint mondta, a mostani kormány az elmúlt huszonöt év legsikeresebbike.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Majd megjegyezte:

amikor az ellenzéknek elfogynak az érvei, akkor durváskodni kezdenek, erőszakos plakátokat tesznek ki, szerkesztőségekben újságírókra rontanak rá.

Kubatov úgy fogalmazott: "Soros és Simicska beszálltak a kampányba, számomra teljesen egyértelmű, hogy

Utóbbival kapcsolatban azt is mondta: "ez lehet Magyarország egyik legnagyobb korrupciós ügye; az, hogy egy nagyvállalkozó meg tud venni egy komplett pártot szőröstül-bőröstül".
Soros Györggyel kapcsolatban azt mondta, a CEU-ügyben is világossá vált, hogy ki az, aki az ő oldalán áll, és szerinte hasonló a civil szervezetek ügye vagy a migráció kérdése is.

- tette hozzá a Fidesz alelnöke.