Hemingway: Soros egy nagyon intoleráns ember

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa
Vágólapra másolva!
A bevándorlók nagy része csak jobban akar élni, ha őket valakik szeretnék befogadni, azt mondom, tegyék - mondta George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa a 888.hu-nak. Beszélt arról is, hogy Magyarországon igazán baloldali pártnak csak a Munkáspárt nevezhető.
Vágólapra másolva!

A muzulmán kultúra teljesen ellentétben van azzal a felfogással, amit Európa és a modern keresztény felfogás tart – mondta George F. Hemingway, a Budaepst Honvéd elnöke a 888.hu-nak adott interjújában. Ráadásul, amíg a kereszténység 500-600 éve rengeteget fejlődött, "a muzulmán vallás nagyjából ott maradt, ahol a próféta, Mohamed idején volt. Ez a kettő nem összeegyeztethető."

És ebből borzalmas problémák lesznek

- mondta Hemingway. Csakhogy a saría törvénykezést említsem példának. A bevándorlók egész egyszerűen nem kompromisszumkészek – tette hozzá.

A menekültek és Soros

Beszélt arról is, hogy valóban vannak szerencsétlen menekültek, de meg kell nézni, hogy kik azok és mennyien vannak. A háború elől menekülőket segíteni kell, ez kutya kötelessége minden európai országnak, de a bevándorlók nagy része csak jobban akar élni. Ha őket valakik szeretnék befogadni, azt mondom, tegyék – mondta.

A Honvéd tulajdonosa szerint

George Soros egy rendkívül intoleráns ember.

Ha azt mondanám, erre azonnal megkapnám, hogy dehogyis, Soros a toleranciát hirdeti, a nyitott társadalmat. Ha valaki megkérdezné, hogy „maga hisz abban, hogy azokat, akik nem hisznek George Soros eszméiben, azokat népnyúzóknak, fasisztáknak, diktátoroknak, ocsmány embereknek nevezzük?" Azt mondanám: „Ácsi! Hát ez nem tolerancia."

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa többek között arról beszélt, hogy a Jobbik egy rendkívül zagyva dolog Fotó: Szabó Pál

Nincs baloldali párt

Amit Magyarországon „baloldali ellenzéknek" hívnak, az nem létezik. Magyarországon talán – a fajsúlyos szerepet nem játszó Munkáspárton kívül – baloldali pártnak talán csak az MSZP nevezhető. De az is csak talán – vélte Hemingway. A DK nem egy baloldali párt. Az LMP nem egy baloldali párt, soha nem is volt szerintem. És hát vannak ezek a valakik, igen, van a Momentum Mozgalom, Együtt, Külön stb. Ezek mind vannak és aztán osztódnak, mint az amőba, de a lényeg, hogy ezek sem baloldali pártok. A baloldali pártok azért nem tudnak összefogni Magyarországon, mert nincsenek baloldali pártok – tette hozzá.

Jobbbik: pszichológiailag gyenge emberek gyülekezete

A Jobbik egy összetett gyülekezet. Egyrészt sértett, sértődött, sebesült, máshova nem kellő, pszichológiailag gyenge emberek gyülekezete – mondta Hemingway. A hungarista eszmeiség, ami tiltott volt a kommunista rezsimben, mert erre Magyarországnak valóban nincs szüksége, egyszercsak megjelenhetett a Jobbik soraiban.

Aztán van egy másik, mindennel elégedetlen társaság,

ők nem jobb- vagy baloldaliak, én máig mondom, hogy a Jobbik nem egy jobboldali párt, hanem egy rendkívül zagyva dolog. Én egyszer megnéztem azt is, hogy honnan szerzik a szavazóikat, mert ment a szöveg, hogy „akik kiábrándultak a Fideszből, azok a Jobbikra szavaznak". Na, kérem szépen, ez totális baromság - zárta gondolatait Hemingway.