Simicska Lajos fiával találkozott Vona Gábor

Vona Gábor, Jobbik, Magyar Gárda, WikiLeaks
Vágólapra másolva!
Elismerte Vona Gábor, a Jobbik elnöke, hogy találkozott Simicska Lajos fiával, Simicska Ádámmal - derült ki az ATV Egyenes beszéd című műsorából. Simicska Ádámról korábban azt írták az újságok, hogy akár a Jobbik képviselőjelöltje is lehet, ám ő ezt tagadja.
Vágólapra másolva!

Vona Gábor, a Jobbik elnöke interjút adott az ATV-nek. Ebben arról is beszélt, hogy nyitott rá, hogy elfogadja a nagyvállalkozó fia, Simicska Ádám segítségét.

- mondta Vona.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Jobbikos kétharmadot lát Simicska Ádám

Simicska Ádám, aki a Magyar Nemzet Kft. ügyvezető igazgatója, korábban arról beszélt, hogy a 2018-as választásnak csupán egyetlen kérdése van, mégpedig hogy kétharmados többséget szerez-e a Jobbik.

Mint arról korábban beszámoltunk, az elmúlt években több jel utalt arra, hogy
az álbaloldali fordulatot végrehajtó párt és a csalódott nagyvállalkozó összehangolja működését.

Csakhogy közben a Jobbikot folyamatosan antiszemita botrányok veszik körül. Legutóbb például a II. kerületi Jobbik kérte a budapesti olimpia ellen aláírásokat gyűjtő Momentum Mozgalmat, hogy segítsen aláírást gyűjteni a Maccabi Játékok 2019-es budapesti megrendezése ellen. Azelőtt pedig

etikai vizsgálatot indított a Jobbik a párt vecsési szervezete ellen, mert "eszement ötletnek" nevezték, hogy üdvözöljék hanuka alkalmából a zsidóságot.

Most úgy tűnik tehát, hogy mivel a 2018-as választáshoz közeledve a Jobbik szavazók százezreit és alapszervezetek tucatjait elveszítve jelentősen meggyengült, és elkezdték hagyományos médiájuk leépítését, a párt egyre kiszolgáltatottabbá válik Simicska Lajos kénye-kedvének.