Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Szerdán a sok napsütés mellett északon megnövekszik a gomolyfelhőzet, és ÉNy-on délután egy-egy zápor is előfordulhat - írja a Köpönyeg.hu.

A csúcshőmérséklet 20 fok körül alakulhat.

Az ÉNy-i szél megélénkül.

Csütörtökön erős északnyugati szél és futó zápor valószínű. Emellett többórás napsütésre van kilátás. 16 és 21 fok közötti értékeket mérhetünk.

Pénteken a szikrázó napsütés mellett gomolyfelhők jelennek meg az égen, de csak elvétve alakul ki zápor. 19-20 fok lesz délután.

Szombaton folytatódik a kellemes tavaszi idő sok napsütéssel. A DK-i szél néha megélénkül.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Március 29. az év 88. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 277 nap van hátra.

Ma a Augusztinákat köszöntjük.

Az Auguszta női név a latin eredetű Augustus (magyarul Ágost és Ágoston) férfinév párja. A latin név jelentése: magasztos, fennkölt.

Távkapcsoló

20.45-től Ördög Nóra faggatja a sztárokat és gyerekeiket a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című show-jában, az RTL Klub a Szulejmánt folytatja a Barátok közt után. A Viasat3-on Stíluspárbajra számíthatunk Lakatos Márkkal, a Comedy Centralon újra megnézhetjük az Agymenők legelső részét 20.30-tól, másfél órával később a LifeNetworkön ismerhetünk meg Sokkoló függőségeket.

Heti mozipremierek

  • Páncélba zárt szellem
  • Az Univerzum története
  • Hupikék törpikék - Az elveszett falu
  • Menedék
  • A stylist