Újabb három patikát zárattak be

köztisztviselők, július 1-je, zárva tart, gyógyszertár, bank
zárva tábla
Vágólapra másolva!
Újabb három gyógyszertárat záratott be az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet, miután felfüggesztette a Szent Hildegárd gyógyszertár és a hozzá tartozó két fiókgyógyszertár kereskedelmi engedélyét.
Vágólapra másolva!

A szervezet pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az országos tiszti főgyógyszerész lakossági bejelentés alapján indított helyszíni vizsgálatot a bakonyszombathelyi patikában, melynek tapasztalatairól értesítette a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot.

Cikkünk korábbi verziójában az MTI híre alapján tévesen írtuk, hogy a kisbéri Alma és Ezüstkehely gyógyszertárat, valamint a súri Mályva patikát zárták be. Valójában a bezárt gyógyszertárak helyett ide tudnak menni a betegek. Elnézést kérünk!

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet a héten illegális gyógyszer-kereskedelmi tevékenység miatt két budapesti gyógyszertárat már bezáratott. A gyanú szerint a két magyar gyógyszertár – egymással összejátszva – a svéd feketepiacon értékesített több tízezer doboznyi, elsősorban nyugtató, szorongásgátló hatóanyagú készítményt.

Az OGYÉI a rendőrségi nyomozás végéig nem nyilatkozik.