Egy siralmas hétvége után jön csak az enyhülés

Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Szombat Erősen felhős lesz az ég, hosszabb napos időszakok délután északon lehetnek. Elszórtan várható eső, záporeső. Napközben fokozatosan mérséklődik az északnyugati szél. Estétől párássá válik a levegő. Reggel 0, délután +7 fok körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnap Reggelre sokfelé képződik köd, és napközben csak lassan oszlik fel. Egyébként változóan felhős időnk lesz, csak elvétve lehet szitálás. A délnyugati szél gyenge marad. 4 és 9 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétfő Fokozatosan megnövekszik napközben a felhőzet, és szórványosan fordul elő eső, záporeső. A nyugati szél sokfelé megerősödik, mindenhol felszaggatja a rétegfelhőzetet, és kisöpri a megrekedt szennyezett levegőt. 5 és 10 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Kedd Erősen felhős vagy borult időnk lesz, és többfelé valószínű eső. A nyugati szél élénk, néhol erős lesz. +10, +11 fok körül alakulhat a délutáni órák hőmérséklete.

Szerda Csökken a felhőzet, és napközben több helyen süt ki a nap. Az élénk délnyugati széllel még enyhébb levegő érkezhet hazánk térségébe, délen néhol +15 fok is lehet!