Bajkai: Nagyon nehéz helyzeteket kell majd megoldani

Vágólapra másolva!
Bajkai István, Erzsébetváros alpolgármestere a HETI TV-ben beszélt a 2017-es év számára fontos eseményeiről, de természetesen szóba kerültek a jövő év nagy feladatai is.
Vágólapra másolva!

Természetesen tisztában voltam és vagyok ennek a feladatnak (Bajkai István a VI-VII. kerülett lefedő választókerület fideszes országgyűlési képviselője lesz) a súlyával, jól ismerem az itt élők problémáit, Erzsébetváros alpolgármestereként, de az ügyvédi irodám is már közel harminc esztendeje Terézvárosban van - mondta Bajkai István a HETI TV Pirkadat című műsorában.

Persze azzal is tisztában vagyok, hogy egy esetleges győzelem esetén nagyon nehéz helyzeteket kell majd megoldani, arról nem is beszélve, ha sikerül a tervem, képviselő leszek, akkor bizony az ügyvédi pályát szüneteltetni kell, így ez egy életpálya-döntés is - tette hozzá. Az embernek az élete során időnként dönteni kell, mi az a szint, amelyet megcéloz, hogyan tud többet tenni. Lehet, hogy jogalkotóként most másként tudnék többet, igazságot tenni, így most ez a feladatom, ezt a célt tűztem ki magam elé - mondta Bajkai.

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!