Tömegkarambol miatt bénult le az M7-es

Vágólapra másolva!
Óriási torlódás alakult ki péntek délután az M7-es autópályán, négy autó és egy kamion ütközött. A forgalom sokáig csak egy sávon haladhatott – ráadásul a tömegkarambolt újabb baleset követte. A korlátozást öt óra után oldották fel.
Vágólapra másolva!

Tömegkarambol történt pénteken kora délután az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, a 63. kilométernél: négy autó és egy kamion ütközött egymásnak Székesfehérvár külterületén, a városi tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki egy kocsiba szorult sérültet.

Baleset balesetet követ

A baleset után először teljes útzárat rendeltek fel a balatoni oldalon a műszaki mentés és a helyszínelés idejére. Négy óra előtt fél sávon újraindulhatott a forgalom, de így is jelentős a torlódás.

A helyzeten csak rontott, hogy a tömegkarambol után újabb baleset történt az autópályán: két személyautó ütközött az 59. kilométernél, itt is van sérült.

Érdemes már az érintett szakasz előtt letérni a sztrádáról, akár a 7-es főúti csomópontnál vagy a 811-es főút irányába – Budapest felé ugyanakkor nincs korlátozás, írja az Útinform.

Már feloldották

A forgalomkorlátozást délután öt óra után oldotta fel a rendőrség, most ismét teljes szélességében járható a Balaton felé vezető szakasz.