Változóan felhős-napos időnk lesz

EMBERI LAKHELY ÉPÜLET felhős FOTÓ FOTÓTÉMA IDŐJÁRÁS Lakóépület lakótelep panelház város városkép viharfelhő ÉPÜLET felhős FOTÓ FOTÓTÉMA IDŐJÁRÁS Lakóépület lakótelep panelház város városkép viharfelhő Viharfelhők Pécs felett. Az Országos Meteorológiai Szo
Kedden szomorkás, borongós idő várható, a napot alig lehet majd látni (illusztráció).
Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Kedden északon, északkeleten tartósan párás, felhős idő várható, máshol változóan felhős-napos idő lesz. A délnyugati tájakon többfelé emelkedik 20 fok fölé a hőmérséklet, északkeleten viszont csak 12-17 fok esélyes. Északon gyenge eső, szitálás is előfordul.

Megerősödik a déli, délnyugati szél.

Szerdán erősen felhős lesz az ég, és szórványosan valószínű eső, záporeső. A szél északnyugatira fordul. Hidegfront érkezik.

Csütörtökön fokozatosan csökken a felhőzet, és a légmozgás is mérséklődik, már csak néhol alakulhat ki futó zápor. Visszaesik a hőmérséklet: a csúcsérték már csak 11 fok körül alakul.

Pénteken kevés felhő, sok napsütés ígérkezik. Eső nem valószínű. Reggel több helyen lehet gyenge fagy, délutánra 12 fok köré melegedhet a levegő.

Boldog névnapot

Október 25. az év 299. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 67 nap van hátra.

Ma a Biankákat és Blankákat ünnepeljük.

A Bianka női név a Blanka név olasz formája. Jelentése: fényes, ragyogó, fehér. A Blanka női név egy germán névnek a latinosított formája, ami a spanyol nyelvből vált Európában ismertté. Jelentése: fényes, ragyogó, fehér.

Távkapcsoló

19.55-től az M5-ön Molnár Ferenc: Játék a kastélyban című darabját nézhetjük meg a kaposvári Csiky Gergely Színház előadásában. Ha még romantikusabb hangulatban vagyunk, akkor a LifeNetworkre kapcsoljunk, a Szerelem tálalva két része fut este 8 és 10 óra között.

Mozipremierek

  • Trollok
  • Halál Szarajevóban
  • Tökös ötös
  • A könyvelő
  • JutalomJáték
  • Graffaló és barátai