Bosszantja az ellenzéket Juhász fütyülős tüntetése

"Szégyelld magad, Orbán" tüntetés  Juhász Péter szervezésében.
"Szégyelld magad, Orbán" tüntetés Juhász Péter beszél. 2015 szeptember 13.
Vágólapra másolva!
Egyértelműen árulóként beszélnek az ellenzéki oldalon Juhász Péterről, az Együtt alelnökéről, aki október 23-ra fütyülős-hordát szervez a Kossuth térre – írta a Ripost. Azt is írják, hogy Juhász a börtönben ülő maffiózó Portik Tamás bizalmi embereire bízta a tüntetés körüli teendőket, a sípokat is Portik pénzforrásaiból vásárolták. A többi ellenzéki párt szerint nagy kárt okoz ezzel a sípoló tüntetéssel Juhász Péter, mert a csőcselék, a politikai alvilág felheccelésével akarja megzavarni a nemzeti ünnepet.
Vágólapra másolva!

Ellenszenves lesz a tüntetés

A Ripost a Nyugati Fény nevű, a Demokratikus Koalícióhoz köthető ellenzéki blogportálra hivatkozva azt írta,

A füttyögés, hőbörgés méltatlan a nemzeti ünnephez, sérti a hősök emlékét, a zászló és a himnusz méltóságát. Az internetes újság azt is írta, hogy

egy sípoló, ordibáló banda nettó csőcselék benyomását kelti, teljes joggal lehet majd ujjal mutogatni a fütyülő tüntetőkre, hogy „lám, ez a baloldal".

A blogban kiemelték: „Az Együtt fütyülős balhéja semmi másról nem szól, csak Juhászék pecsenyéjéről. Kényszeredett kísérlet, hogy egy válságban lévő pártocska lehasítson magának pár ezer szavazót az ellenzéki tömbből. Mindezért cserébe az sem nagy ár nekik, hogy közben lejáratják a teljesen ellenzéket."

Juhász Péter Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portik embereivel szervezkedik Juhász

Juhász Péter alvilági kapcsolatait is felemlegetik a blogportálon, tényként állítva azt, hogy

Juhász a hőzöngő utcai ellenzéki színtér legsötétebb figuráival szövetkezik.

Leleplező cikkek tucatjai szólnak a Juhásszal szövetkező Szabó Gábor Tuareg alvilági kapcsolatairól, gazdasági bűnügyeiről, illetve arról, hogy minden ellenzéki pártnak felajánlotta már a szolgálatait, de mindenhonnan kikosarazták. Azóta utcai balhékban utazik, de olyan színvonalon, hogy azzal csak a kormánynak tesz szívességet. Még velük is hajlandó közösödni Juhász, csak hogy szétverje az ellenzéket. – írja a portál.

A Ripost szerint

Juhász a Tuareg becenevet viselő politikai hazardőrrel is szövetkezett,

aki évek óta Portik Tamás első számú testőrével együtt szervez politikai balhékat. Legutóbb hónapokon át a Kossuth téren sátorozva szemetelte tele a teret.

Tuareg jobbkeze Sarkadi József, aki Portik Tamás kiemelt, bizalmi testőreként dolgozott éveken át.

Az alvilágban stratégiai fontosságú Citadella-diszkó parkolóját is ő felügyelte. Csak benne bízott meg a maffiózó. Ő most a fügyülős ellentütetnés fő szervezője Juhász Péter oldalán.