Robbantás: keresik a nőt, aki a rendőrök mellett sétált

Budapest, 2016. szeptember 26. Résztvevők mécsesekből raknak ki feliratot a VI. kerületi Teréz körúton szeptember 24-én éjjel történt robbantásban megsérült két rendőrrel való együttérzés jeleként egy Facebook-csoport által szervezett rendezvényen a budapesti Honvédkórház főbejáratánál 2016. szeptember 26-án. A kórházban ápolják a rendőröket, akik közül az egyik életveszélyesen, a másik súlyosan megsebesült. Az orvosok mindkettőjük állapotát stabilizálták. MTI Fotó: Kovács Attila
Vágólapra másolva!
Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem sérült meg a robbantásban az a nő, aki – ahogy az a korábban kiadott felvételen is látszik – a rendőrök előtt sétál el a Teréz körúton a robbantás előtt. A videófelvételen az is látszik, hogy a körúton a rendőrök mögött megy, csak gyorsabb tempóban, mint ők, és még a robbanás előtt megelőzi őket.
Vágólapra másolva!

A Központi Nyomozó Főügyészség továbbra is kéri, hogy azok, akik láttak bármit is a szombat esti Teréz körúti robbantásból, vagy felismerik magukat azon a videón, amit a robbantás után a rendőrök kiadtak, jelentkezzenek. Külön kérik annak a nőnek a jelentkezését, aki a robbantás előtt pár másodperccel elsétált a rendőrök mellett.

Forrás: MTI/Kovács Attila

A Központi Nyomozó Főügyészség előre kitervelten, több ember és hivatalos személy ellen elkövetett emberölési kísérlete miatt nyomoz. A nyomozást soron kívül, nagy erőkkel, a rendőrséggel együtt végezik.