Nehéz lesz ma dolgozni, annyira jó időnk lesz

időjárás, meleg, forróság, kánikula, víz, szökőkút, gyerek, pancsolás, fürdés, közterület
időjárás, meleg, forróság, kánikula, víz, szökőkút, gyerek, pancsolás, fürdés, közterület. Budapest, 2016.06.23.
Vágólapra másolva!
Hétvégén remek strandidő lesz, sokat süt majd a nap, miközben tovább melegszik a levegő. Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Nehéz lesz ma dolgozni, annyira jó időnk lesz

Csütörtökön derült idő várható, eső sehol sem lesz. Az északkeleti szél többfelé megélénkül. 27 fok körüli kellemes nyári meleg lesz.

Pénteken ragyogóan napos, meleg, igazi strandidő valószínű. Nem kell számítani csapadékra. Kissé tovább melegszik a levegő: 27 és 32 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Szombaton szikrázóan napos, derült időre van kilátás. 30 fok körüli hőség ígérkezik. Bátran tervezhetünk strandolást a nyár utolsó szombatján is!

Vasárnap és hétfőn szinte zavartalan napsütés várható mindkét nap, és tovább erősödik a nappali felmelegedés: országossá válhat a hőség. A csúcshőmérséklet 30 és 34 fok között alakulhat.

Boldog névnapot

Augusztus 25. az év 238. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 128 nap van hátra.

Ma a Patríciákat és Lajosokat köszöntjük.

A Patrícia a Patrícius férfinév női párja. A Lajos a régi germán Chlodovech névnek a francia Louis formájából származik. Női párja a Ludovika és a Lujza.

Távkapcsoló

A LifeNetworkön elölről indul a Sokkoló függőségek című sorozat, a Foxon 23.50-kor kezd a Carter ügynök, egy Marvel-képregényeken alapuló széria. A Mozi+ a Galaxy Quest - Galaktitkos küldetéssel, majd az Elysium - Zárt világgal várja a sci-fi rajongókat, miközben a krimisorozatok kedvelői az RTL Klubon a Helyszínelőkből és a Miami helyszínelőkből, a TV2-n pedig az NCIS-ből nézhetnek epizódokat.

Mozipremierek

  • Barátságos óriás
  • Vaksötét
  • Palackposta