Vér folyt a szikszói tejfakasztó bulin

aktuális, megkéselte, leszúrta, kés, meggyilkolta, gyilkosság
Vágólapra másolva!
Saját testvérét késelte meg a vádhatóság szerint egy holtrészeg szikszói férfi - kis híján tragikus véget ért a gyermek születése miatti családi ünnepség.
Vágólapra másolva!

Bátyjának gyereke született, ezt ünnepelte 2016 februárjában szikszói vádlott, a buli azonban enyhén szólva is elfajult.

Egyedül bulizott

A 41 éves férfi beteg édesapjával, és egy külön házrészben lakó nővérével él a településen. A gyermek születésének reggelén

örömében pálinkázni kezdett, és másnap hajnali ötig nem is hagyta abba az ivást.

Idegennek hitte, leszúrta

Ekkora már iszonyatosan berúgott, ordítozott – a beteg apát féltő nővér pedig átsietett hozzá, hogy megkérdezze, mi történt.

A holtrészeg férfi meg sem ismerte testvérét,

és belekötött a nőbe. Mivel késeket gyűjtött, lakása tele volt szúró-vágó eszközökkel– ezek közül felkapott egy 20 centis pengehosszúságú példányt, és hátba döfte vele nővérét, állítja a vádhatóság.

Hajnalig ivott, és önkívületében szúrt a szikszói férfi Forrás: Thinkstock

Az asszony kirohant a házból, és az utcán kért segítséget- végül életveszélyes sérüléssel szállították kórházba, életét csak az azonnali műtéti beavatkozás mentette meg.

Italtól zavart öcce eközben késsel a kezében sétált otthonukban, a fegyvert a kiérkező rendőrök felszólítására dobta el. A A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja a 41 éves, büntetlen előéletű férfit, akire felfüggesztett börtönbüntetést kérnek-