Vágólapra másolva!
Egy ligetben követett el szexuális erőszakot a pocakos, hátizsákos támadó.
Vágólapra másolva!

Szexuális erőszak elkövetője után nyomoznak a pápai rendőrök, az eddigi adatok alapján a támadó április 22-án reggel, az helyi Erzsébet ligetben teperte le áldozatát.

A bűncselekményről részletesebb beszámolót egyelőre nem közöl a rendőrség, ezzel is védik a sértettet és a nyomozati eljárást – a tettesről viszont részletes személyleírást és fantomképet adtak ki.

Őt keresik a rendőrök a pápai szexuális erőszak miatt Forrás: Police.hu

Hátizsákos bűnöző

Eszerint a férfi 28-30 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas - kövérkés alkat, kissé pocakos is. Felső metszőfogai ferdén állnak. Feje kerek, haja világosbarna, halántékirányban kétoldalt jól láthatóan kopaszodik.

A bűncselekmény elkövetésekor a tettes szürke hosszúnadrágot, valamint szürkés színű kabátot, fekete bakancsot és fekete hátizsákot viselt

Szóljon, ha látta

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét is kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tud tartózkodási helyéről vagy a bűncselekményről, az hívja a 88/428-022-es telefonszámot. Név nélkül is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.