Újabb gyanúsított a dunaújvárosi gyilkosságban

Vágólapra másolva!
Egy harmadik férfit is elfogtak a rendőrök, akinek köze lehet egy dunaföldvári vállalkozó meggyilkolásához. A gyanúsítottak között van Gál Roland fideszes önkormányzati képviselő is.
Vágólapra másolva!

Vasárnap délben, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren vették őrizetbe a rendőrök a dunaújvárosi gyilkosság újabb gyanúsítottját.

Ő a harmadik ember, akit összefüggésbe hoznak a két évig eltűntként kezelt dunaföldvári vállalkozó megölésével - az elfogás helyszíne arra is utalhat, hogy

a férfi el akarta hagyni az országot,

a hatóságok pedig már egy ideje nyomon követték.

Betonba rejtették

M. Antal bebetonozott maradványait szerdán fedezték fel a rendőrök, a Blikk úgy tudja, hogy a dunaújvárosi Petőfi utca egyik családi háza előtt rejtették el a holttestét.

A gyilkossággal kapcsolatban korábban Gál Roland helyi fideszes önkormányzati képviselőt és egy Sz. J. monogramú férfit is gyanúsítottként hallgattak ki.

Gál egyébként a város Közbiztonsági Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnöke is volt - pénteken Kósa Lajos jelentette be, hogy a gyanúsított párttagságát felfüggesztették. Ez azonban nem jelenti a tagság megszüntetését.