A rendőrök cáfolták az Újpest állítását

Bernd Storck magyar szövetségi kapitány az MLSZ által tartott sajtótájékoztatón Telkiben 2015 december 14 Stark Berndt magyar szövetségi kapitány az MLSZ által tartott sajtótájékoztatón Telkiben 2015 december 14
Bernd Storck magyar szövetségi kapitány az MLSZ által tartott sajtótájékoztatón Telkiben 2015 december 14
Vágólapra másolva!
A rendőrség hivatalos közleményben cáfolta, hogy miattuk nem jutott be a szombati Újpest-Videoton NBI-es meccsre a szövetségi kapitány, Bernd Storck.

A police.hu-n megjelent közlemény szerint több internetes portálon is tévesen jelent meg az az információ, hogy a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck és segítője 2016. február 13-án a Szusza Ferenc Stadion biztosításakor nem jutott át a rendőrkordonon, így nem tudott részt venni az Újpest-Videoton labdarúgó mérkőzésen.

A valóság ezzel szemben az, hogy a szövetségi kapitány a rendőri biztosításon áthaladt, azonban a civil biztonsági szolgálat munkatársai nem engedték be gépjárművével a VIP kapunál

- állítja a rendőrség.

Valaki hibázott Fotó: Szabó Gábor - Origo

Korábban Ágai Kiss András, az Újpest kommunikációs igazgatója nyilatkozta azt az nso.hu-nak, hogy "Nem a klub vagy a rendezők hibáztak, a rendőrkordonon nem tudott átmenni a szövetségi kapitány. Ott még rendező sem volt a klubtól. Ez az eset kellemetlen számunkra, és sajnáljuk a történteket, de nem érezzük magunkat hibásnak".