Elégtételnek érzik a becsapott emberek, hogy elfogták Marcsikát

Vágólapra másolva!
„Egyelőre nem tudjuk, hogy mikor adják ki, mikor lesz Magyarországon” – ezt mondta az Origónak Dobrossy Sándor, a károsultak ügyvédje, nem sokkal azután, hogy kiderült, elfogták Dobrai Sándornét, Marcsikát, a Kun-Mediátor Kft. sikkasztás miatt keresett vezetőjét. A nő a gyanú szerint közel 2000 embert csapott be, és összesen akár 20 milliárd forintot is elsikkaszthatott cégével.
Vágólapra másolva!

„Ha itthon lesz, akkor lehet majd látni, hogy együttműködik-e. Ha nem beszél, ugyanúgy folyik a nyomozás tovább, ahogy addig” – mondta Dobrossy István, a károsultak ügyvédje. Információi szerint a cégnél – amellyel a csalást elkövethette – semmi nyoma nincs annak, hogy legálisan fektette volna be azt a pénzt, amit hozzá vittek.

de hogy miből, egyelőre nem lehet tudni – mondta az ügyvéd.

A csalássorozat összesen 20 évig tartott, kezdetben Karcagon, később pedig Debrecenben és Budapesten is nyitottak irodát. A Kun-Mediátor számláján, amikor a nyomozás megindult, nagyon kevés pénz volt – tette hozzá az ügyvéd, aki néhány károsulttal már beszélt délelőtt. Mind örültek annak, hogy – ahogy fogalmazott –

Ahogy arról korábban az Origo beszámolt, San Pedróban, a közép-amerikai Belize szigetén letartóztatták Dobrai Sándorné Nagy Máriát, azt a nőt, aki a Kun-Mediátor vezetőjeként csaknem 20 milliárd forinttal károsította meg ügyfeleit piramisjátékra hasonlító módszerével.