Drogot áruló pultos bukott le a Szigeten

ecstasy drog fiatalok
(dpa) - A handful of ecstasy pills, Hamburg, 10 December 2002. The hands belong to a member of the drug department of the Hamburg police, who discovered an international ring of smugglers of the 'party drug' together with customs officers. Eighteen suspects were arrested and about 6.6 million pills confiscated.
Vágólapra másolva!
Drogot áruló pultost fogtak el a rendőrök a Szigeten: a nő egy mobil vécében bonyolította le az üzleteket. Eljárás indult ellene, ahogy négy férfi ellen is, akiknél kábítószert találtak a rendőrök.
Vágólapra másolva!

Drogot áruló nőt fogtak el a rendőrök a Sziget fesztiválon - közölte a rendőrség. A nő pultosként dolgozott a rendezvény egyik szórakozóhelyén.

A hétfő hajnalban elfogott F. Cs. 26 éves budapesti nő a közeli mobil vécében bonyolította le üzleteit.

A rendőrök a nő ruházatának átvizsgálásakor 18 kábítószer-tartalmú tablettát találtak, majd foglaltak le. A drogkereskedőt őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Kábítószer-tartalmú tablettákat találtak a rendőrök - képünk illusztráció Forrás: DPA/AFP/Ulrich Perrey

A fesztivál területén és környékén még négy embernél - három holland és egy spanyol álampolgárnál - találtak kábítószert hétfőn. Ellenük kábítószer-birtoklás vétsége miatt indult nyomozás.