Doktornőt bántalmazott egy mentős Kistarcsán

A kistarcsai Flór Ferenc Kórház
A kistarcsai Flór Ferenc Kórház parkolója
Vágólapra másolva!
Bántalmazott egy mentőápoló egy doktornőt a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban a múlt héten hétfőn – tudta meg az Origo. A doktornő nem szenvedett súlyos sérüléseket, másnap már dolgozott. A bántalmazással vádolt mentőst az ügy tisztázásáig felfüggesztették állásából. 
Vágólapra másolva!

Bántalmaztak egy doktornőt a kistarcsai Flór Ferenc Kórházban – erősítette meg az Origo információit Némedi Mária, az intézmény orvosigazgatója, aki azonban további információkat nem adott az ügyről.

Lapunk úgy tudja, az esetet megelőzően a Honvéd Kórházból szállítottak át egy beteget a Flór Ferenc Kórházba. A doktornő azt kérte az egyik szállításban részt vevő mentőápolótól, hogy vigye fel a beteget az emeletre, azonban a mentőápoló erre agresszívan reagált.

A kistarcsai Flór Ferenc Kórház parkolója Forrás: Google

Azt egyelőre nem tudni, hogy hogyan támadt a doktornőre, mint ahogyan azt sem, hogy milyen sérüléseket okozott. A doktornő mindenesetre már másnap dolgozott, egyetlen nap szabadságot sem vett ki.

Az Origo megkérdezte Győrfi Pált, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetőjét is, aki tömör válaszában azt írta: "A történtek tisztázása érdekében rendőrségi eljárás folyik. A vizsgálat idejére az érintett dolgozót a szolgálat alól felfüggesztettük."

Az Origo megkereste kérdéseivel a rendőrséget és az érintett doktornőt is, ha válaszaik megérkeznek, cikkünket frissítjük.