Betörtek az országos rendőrfőkapitányhoz

Papp Károly
Budapest, 2015. augusztus 26. Papp Károly országos rendőrfőkapitány érkezik a magyar-szerb államhatár rendjének védelmét kiegészítő rendőri egység létrehozásáról tartott sajtótájékoztatójára a Rendőrségi Igazgatási Központban 2015. augusztus 26-án. Határrendészeti igazgatóságot állít fel a rendőrség szeptember 1-jével, a magyar-szerb határ védelmét 2016 fővel erősítik meg. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A tolvajok a múlt heti vihart használták ki, amikor betörtek Papp Károly országos rendőrfőkapitány lakásába. Négy karórát vittek el. 
Vágólapra másolva!

A betörők egy XIII. kerületi lakóparki lakást szemeltek ki maguknak és annak ajtaját felfeszítve jutottak be a lakásba, tudta meg az Rtl Klub Híradója.Nem tudták kihez törnek be és miután átkutatták a szobákat, négy karórával távoztak, de rengeteg nyomot hagytak maguk után.

Papp Károly országos rendőrfőkapitányhoz törtek be Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Az ügyön több tucat nyomozó dolgozott napokon át, végül egy DNS minta buktatta le az egyik betörőt, aki már korábban is követett el hasonló bűncselekményeket. Társát is hamarosan elfogták. Az ellopott karórák értéke 250 ezer forint volt.