Több az aszfalt az M7-esen, mint kellene

Balatonkeresztúr, 2015. július 6.
Tűzoltók dolgoznak egy oldalára dőlt kamion műszaki mentésén az M7-es autópálya 166-os kilométerszelvényénél 2015. július 6-án. A Budapest felé tartó kamion vezetője eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette az ur
Balatonkeresztúr, 2015. július 6. Tűzoltók dolgoznak egy oldalára dőlt kamion műszaki mentésén az M7-es autópálya 166-os kilométerszelvényénél 2015. július 6-án. A Budapest felé tartó kamion vezetője eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette az uralmát a jármű irányítása felett, a kamion a belső szalagkorlátnak ütközött, majd az oldalára borult. A jármű vezetője megsérült, a mentők kórházba vitték. Az autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalát a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták. MTI Fotó: Varga György
Vágólapra másolva!
Felborult egy aszfaltot szállító kamion az M7-es autópályán, Balatonkeresztúrnál. A rakomány egy része az autópályára borult, sokáig tart, míg eltakarítják. 
Vágólapra másolva!

Átszakította a szalagkorlátot és felborult egy aszfaltot szállító kamion az M7-es autópályán, Balatonkeresztúr közelében. Az aszfalt egy része a burkolatra ömlött, a jármű vezetője megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Tűzoltók dolgoznak az oldalára dőlt kamion műszaki mentésén Forrás: MTI/Varga György

A baleset miatt a 164. kilométernél mindkét irányban csak egy sáv járható, Letenye felé nagy a torlódás. Ez egy ideig még így is marad, mert a kiömlött aszfalt eltakarítása sokáig tarthat – tájékoztatott a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.