Bicskával rontott a védőnőre a fiatal fiú

zsebkés bicska
TO GO WITH AFP STORY BY ANNE MEYER Jean-Henri Pagnon, a knife manufacturer, shows on July 24, 2014 a "Morta" knife in his workshop in Saint-Andre-des-Eaux, western France. Pagnon manufactures "Morta" knives, named after the black fossilized oak wood he finds in the Briere, the swamp area located north of the Loire estuary, and out of which his "Morta" knives' handles are made. AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD
Vágólapra másolva!
Bicskával fenyegette és őrjöngve szidta a családlátogatásra érkező védőnőt és családgondozót egy 17 éves fiú Kecskeméten. Letöltendő börtönbüntetést kért rá az ügyészség. 
Vágólapra másolva!

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal vádolja a Kecskeméti Járási Ügyészség azt a 17 éves fiatalt, aki még tavaly november 17-én támadt a családlátogatásra érkező védőnőre és családgondozóra, akik a terhes húgát akarták meglátogatni.

Először ordibált velük, majd egy nyitott bicskával fenyegette meg őket. Azt kiabálta nekik, hogy nem vihetik el a testvérét, mert akkor leszúrja őket, és magával is végez.

Illusztráció Forrás: AFP/Jean-Sebastien Evrard

A családgondozó férfi és a védőnő végül nem ment be a házba, nem tudták elvégezni a munkájukat.

A fiatalember szabadlábon védekezhet, az ügyészség végrehajtandó börtönbüntetést kért rá, amelyről majd a Kecskeméti Járásbíróság dönt.