Csak magának akarta Nancyt

Vágólapra másolva!
Ki akarta sajátítani kínai ügyfele a május elején megölt örömlányt. Nancy feltételezett gyilkosát, Yao Gaopenget a lány telefonjának híváslistája alapján azonosították be.
Vágólapra másolva!

A 32 éves kínai férfi a brutális gyilkosság után magával vitte a prostituált telefonját, a rendőrség azonban a szolgáltatótól lekért adatok alapján mégis a nyomára bukkant. Annyi biztos, hogy ő járt utoljára a lánynál.

A Blikk úgy tudja, hogy a férfi már-már betege volt a fiatal lánynak, szinte ki akarta sajátítani. Nancy amúgy is népszerű volt a kínaiak körében, szinte bálványozták. Bilkei Pál kriminálpszichológus szerint a férfi nemcsak a gyilkosságot, de a menekülési útvonalat is megtervezte.

A BRFK életvédelmi osztálya háromhetes nyomozás után azonosította a feltételezett elkövetőt, aki gyanújuk szerint a gyilkosság után elhagyta Magyarországot. A rendőrség nemzetközi elfogatóparancsot adott ki Yao Gaopeng ellen. Az Interpol rablógyilkosság miatt körözi a férfit, aki adataik szerint Kína Anhui tartományának Szansan körzetében született.