Ő lehet Nancy gyilkosa

Nancy Davis
Nancy Davis
Vágólapra másolva!
Azonosította a rendőrség azt a kínai férfit, aki a gyanú szerint megölhette Nancy Davist, a fővárosi Akácfa utcában holtan talált örömlányt.
Vágólapra másolva!

Yao Gaopengnek hívják, és 32 éves – egy kínai állampolgárt gyanúsít a rendőrség a Nancy Davis művésznéven dolgozó örömlány meggyilkolásával.

Elvágták a torkát

Mint arról az Origo is beszámolt, a 19 éves fővárosi nőt május 2-án, éjfél után találta meg holtan az édesanyja közös, Akácfa utcai lakásukban.

Az örömlányt egy kínai férfi ölhette meg a rendőrség szerint Forrás: Facebook

A fiatal lányt brutálisan összeverték, torkát pedig elvágták – a lakásból eltűnt egy róla készített fénykép és a lány okostelefonja is. A helyszínelés során a nyomozók viszont több mobilt találtak, amikkel Nancy intim felvételeket készített az együttlétekről. Ezek is segítséget jelenthettek az azonosításban.

Külföldön lehet

A BRFK életvédelmi osztálya háromhetes nyomozás után azonosította a feltételezett elkövetőt, aki gyanújuk szerint a gyilkosság után elhagyta Magyarországot.

Ő "Nancy Davis" feltételezett gyilkosa Forrás: police.hu

A rendőrség nemzetközi elfogatóparancsot adott ki Yao Gaopeng ellen. Az Interpol rablógyilkosság miatt körözi a férfit, aki adataik szerint Kína Anhui tartományának Szansan körzetében született.

Csütörtökön temették

Nancy Davist csütörtökön temették el, a rendőrség pedig már ekkor utalt arra, hogy egyre közelebb járnak a feltételezett gyilkos azonosításához. A lány apja a Facebookon arról írt, hogy Nancy kuncsaftjai között egy kormánypárti politikus is volt,

Nem politikus volt

A Blikk úgy tudja, a rendőrség ezt a szálat is megvizsgálta a nyomozás során - egy személy került a nyomozók látókörébe, de állítólag

őt nem hozták közvetlen összefüggésbe a gyilkossággal

A politikusok így megnyugodhattak.

Kínai kapcsolat

A magát Nancynek nevező, sok online felületen viszont Adriana Vorobchenko néven regisztráló nő több fórumon is megemlítette, hogy szereti a fekete fiúkat, karjára pedig

kínai logót tetováltatott.

A Bors korábban arról írt, hogy a kínai férfiak valósággal megőrültek a 19 éves Nancyért.

Országúti ragadozók

A prostituáltak ellen elkövetett erőszak sajnos nem számít ritkának. Öt évvel ezelőtt sorozatgyilkos tartotta rettegésben a Kecskeméten és környékén strichelő örömlányokat, támadójuk két éven keresztül garázdálkodott, miután egy sikertelen gyilkossági kísérlet után sikerült elfogni.

A nyárszentlőrinci, szomszédai által tisztes családapának ismert férfi a 44-es út mentén portyázott.

Évekig rettegtek a 44-es főút mellett posztoló örömlányok a gyilkosságok miatt Fotó: Pályi Zsófia – Origo

Egy terhes nőt halálra szurkált, egy másik örömlányt pedig orális szex közben késelt meg,

hogy elvehesse pénzét. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség 2013 nyarán emelt vádat a gyilkos ellen, pere tavaly januárban indult el.

A 4-es réme

Úgy tűnik azonban, hogy egy prostituáltakra vadászó ámokfutó még szabadlábon lehet: a rendőrség március végén jelezte, hogy összefüggést találtak a 4-es főút vonalán 2007 és 2010 között elkövetett gyilkosságok között.

A támadó három nőt gyilkolt meg, közöttük egy kiskorú örömlányt is. A rendőrségi profil szerint a tettes

  • karcagi lakhelyű vagy kötődésű,
  • 2010-ben bordó színű autóval járt,
  • gyűlöli a határozott nőket,
  • rajonghat a késekért.

A gyilkost öt éve nem találják, a rendőrség egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki ügyében.

Szavazzon!

Ön mit tenne Nancy Davis gyilkosával?