Már az Interpol is körözi a kun-mediátoros Marcsikát

Interpol, Marcsika
Vágólapra másolva!
Már az Interpol is körözi a becslések szerint 20 milliárd forintot eltüntető Kun-Mediátor ügyvezetőjét, a karcagi Dobrai Sándornét, vagy ahogy a károsultak ismerik, Marcsikát. Körözték Kisbandit, az alvilág pénztárosát is, de őt közben elfogták. Hernádi Zsolt Mol-vezér viszont még mindig az Interpol listáján van.
Vágólapra másolva!

A legkeresettebb bűnözők közé került az Interpol körözési listáján a Kun-Mediátor ügyvezetője, Dobrai Sándorné.

Egzotikus országban bujkálhat

A karcagi nő ellen, akit a pórul járt betétesek csak Marcsikaként ismertek, sikkasztás miatt adtak ki nemzetközi körözést.

Dobrai Sándornét sikkasztás miatt keresi az Interpol Forrás: Origo

Az Origónak nyilatkozó karcagiak szerint egzotikus országokban – Mexikóban vagy Ausztráliában – bujkálhat Marcsika. Az sem egyértelmű, hogy a menekülőben lévő asszony kivel utazott külföldre.

Kisbandit közben már elkapták

Még szerepel az Interpol körözési listáján Lakatos András, vagyis Kisbandi is, akit viszont időközben elfogtak Brazíliában.

Kisbandi még rajta van a listán, de már elfogták Brazíliában Forrás: Origo

Az Origo is beszámolt Kisbandi elfogásáról: az alvilág pénztárosaként emlegetett férfit több mint négyszáz rendbeli csalás miatt jogerősen 2 év 8 hónap börtönre ítélték 2004 januárjában.

A Mol-vezért még mindig körözik

Továbbra is az Interpol körözési listáján van a Mol elnök-vezérigazgatója is. Mint azt az Origo megírta, Hernádi Zsoltnak nem tanácsos elhagynia Magyarországot, de a cég irányítását el tudja látni.

Hernádi Zsolt, a Mol vezérigazgatója már nem először szerepel a listán Forrás: Origo

Hernádi februárban került fel az Interpol körözési listájára, nem is először. Horvátország 2013-ban adott ki körözést ellene, mert nem tett eleget a zágrábi ügyészség idézésének, de 2014-ben lekerült a listáról.