Mécseseket gyújtottak a meggyilkolt kaposvári lány emlékére

Vágólapra másolva!
Mécseseket gyújtottak csütörtökön kora este az előtt a kaposvári dohánybolt előtt, ahol az előző napon egy férfi késsel megölte az alkalmazottat, egy fiatal nőt.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI/Varga György

Egynapos bujkálás után elfogták a kaposvári dohánybolti eladólány gyilkosát, aki öt késszúrással végzett áldozatával. A KaposvárMost.hu szerint a férfit a Kaposi Mór Oktató Kórház urológiáján ismerték fel, és a rendőrök is onnan vitték el. Részleteket péntekre ígértek az elfogásról.

Forrás: MTI/Varga György

A 21 éves szinkronúszó lány már öt éve járt jegyben a vőlegényével. A megtört fiú a Facebookon búcsúzott tőle. Azt írta:„Szeretett drága menyasszonyom elvesztése miatt köszönöm mindenkinek, hogy ilyen aranyosak vagytok."

Forrás: MTI/Varga György

Szita Károly, Kaposvár polgármestere a történtek után azt szeretné elérni, hogy vegyék ki a dohányboltok működését is szabályzó törvényből azt a részt, amely szerint a dohányboltokba nem lehet belátni az utcáról.

Forrás: MTI/Varga György

A polgármester közleményében hozzátette: a város lakói megdöbbentek azon, hogy a békés hétköznapokban ilyen megtörténhetett. Azt ugyan még nem tudni pontosan, hogy miért történt a gyilkosság, abban szinte mindenki egyetért Kaposváron, hogy a biztonság érdekében cselekedni kell.