Ahol az ovisok is hálásak a kormányablakért

Nógrádi Zoltán,polgármester, Mórahalom
Mórahalom, 2012. december 15. Nógrádi Zoltán fideszes polgármester beszél az új mórahalomi városháza megnyitóján 2012. december 15-én. A homokháti kisvárosban 937 millió forintból, uniós támogatással épült új városközpont. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Vágólapra másolva!
Betanított mórahalmi óvodások szavalták el, mi is az a kormányablak, és miért tartoznak hálával szüleik nevében a hivatalnak. Nógrádi Zoltán fideszes polgármester szerint ez természetes, az ovisokat szinte minden települési megnyitóra elhívják.
Vágólapra másolva!

Meglepő felvételt közölt a mórahalmi helyi televízió: a helyi kormányablak átadásán ünneplőbe öltöztetett gyerekek szavalnak, énekelnek, egymásnak felelgetve teljes ügymeneteket is előadnak.

A hivatalban sok humánus ember, minden kérdésre készségesen felel – skandálják éneklő hangon az óvodások. Produkciójukat végignézhette Baltay Tímea, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára is.

Ebből nem szokott gond lenni

Érdeklődtünk a a Mórahalmi Óvodánál, hozzájárultak-e a szülők a gyerekek részvételéhez. "Minden valószínűség szerint, ebből nem szokott gond lenni nálunk" – hangzott a szűkszavú válasz, majd feljebb és feljebb irányítottak minket, a helyi tévé ügyvezető igazgatóján át egészen a fideszes Nógrádi Zoltán polgármesterig, aki legutóbb a móralmi román vendégmunkások miatt került az országos médiafigyelem középpontjába.

Így kedveskednek

"Ez teljesen elfogadott, az óvodás csoportunk szinte minden egyes beruházás megnyitóján fellép, ahogy a parasztkórusunk is. Így szoktunk kedveskedni a telepüklés fejlesztőinek " – mondta kérdésünkre a polgármester.

Nógrádi Zoltán polgármester a mórahalmi városháza 2012-es átadásán. Szerinte természetes, ha egy beruházás megnyitóján óvodások is szerepelnek Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Hozzátette, az önkormányzat szervezte az óvodások március 6-i fellépését, a szülők pedig engedélyüket adták a produkcióhoz.

Politikai botránykeltés

Szerettük volna, ha Nógrádi Zoltán hozzájárul a felvétel bemutatásához, de ő ezt megtagadta, mondván, nem akar hozzájárulni a politikai botránykeltéshez. Ide kattintva viszont megnézhetik a videót.