Meghalt a rendőrök elől menekülő migráns Röszkénél

Röszke, 2015. június 25.
Rendőrségi járművek a röszkei hangárnál 2015. június 25-én. Az épületben és a szomszédságában felállított sátrakban őrzik az első 24 órában azokat a határsértőket, akiket Csongrád megyében fogtak el. A rendőrség bevetési osztályán
Röszke, 2015. június 25. Rendőrségi járművek a röszkei hangárnál 2015. június 25-én. Az épületben és a szomszédságában felállított sátrakban őrzik az első 24 órában azokat a határsértőket, akiket Csongrád megyében fogtak el. A rendőrség bevetési osztályának több tagja jelent meg a helyszínen, miután a hangárból „Freedom!” (Szabadság!) és „UN!” (ENSZ!) felkiáltások hallatszottak. A rendőrség szerint kisebb konfliktus történt, nem kellett beavatkozniuk. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Vágólapra másolva!
Halálra gázolt egy migránst egy személyautó a röszkei határátkelőnél. A rendőrök elől menekült, akik egy benzinkutat akartak ellenőrizni. 
Vágólapra másolva!

Halálra gázolt egy személyautó az M5-ös autópályán egy szalagkorláton átugró fiatal férfit a röszkei határátkelőnél szerda reggel. A férfi a közelben lévő benzinkútról szaladt el társaival az autópálya felé, mert a benzinkútnál megjelentek a rendőrök. A mentők gyorsan a helyszínre értek, de már nem tudták megmenteni az életét.

Rendőrautók a röszkei hangárnál 2015. június 25-én

Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Az Origónak a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén azt mondták, hogy egyelőre nem tudták azonosítani a férfit, de nagyon valószínű, hogy migráns volt.