Hármas karambol az M43-ason és az M7-esen

Szeged, 2015. július 6.
Sérült gépkocsik és leszakadt utánfutó Szeged mellett az M43 autópályán, a 47-es és a sándorfalvi út csomópontja között, ahol három jármű összeütközött 2015. július 6-án. A balesetben heten sérültek meg, valamennyien könnyebben.
MT
Szeged, 2015. július 6. Sérült gépkocsik és leszakadt utánfutó Szeged mellett az M43 autópályán, a 47-es és a sándorfalvi út csomópontja között, ahol három jármű összeütközött 2015. július 6-án. A balesetben heten sérültek meg, valamennyien könnyebben. MTI Fotó: Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
Hármas karambol miatt lezárták az M43-as autópálya M5-ös felé vezető oldalát Szeged mellett. Teljes útzár volt Siófoknál, az M7-esen Nagykanizsa felé, ahol két autó ütközött, de már zavartalan a forgalom.
Vágólapra másolva!

Várkonyi Gergely, a csongrádi rendőrség szóvivője elmondta, a Szeged melletti baleset a 47-es és a sándorfalvi út csomópontja, a 8-as és 9-es kilométer között történt.

Az első adatok szerint

három jármű, köztük egy utánfutót vontató gépkocsi ütközött össze, ez utóbbi felborult.

A balesetben heten sérültek meg, valamennyien könnyebben - közölte a hadnagy. A forgalmat a 47-es útnál terelik le a sztrádáról, a járművek a sándorfalvi útnál térhetnek vissza.

"Roncsderbi" Szeged mellett az M43-as autópályán Forrás: MTI/Donka Ferenc

Az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, Siófok térségében hétfő reggel két gépkocsi ütközött. A balesetben öten sérültek meg, őket a mentők kórházba vitték.

A rendőrség az autópálya érintett szakaszát előbb mintegy másfél órára teljes szélességben elzárta a forgalom elől - a járműveket a siófoki csomópontnál leterelték a 7-es főútra, később egy sávot megnyitottak a járművek előtt. A műszaki mentés és a baleseti helyszínelés véget ért, a forgalom ismét zavartalan.