Ezerötszázan nézik a magyar pavilont

A magyar pavilon a milánói világkiállításon, az Expo 2015-ön. A kiállítás megnyitó beszédében Matteo Renzi olasz miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy a világkiállítás reményt és fordulatot akar adni a világ válságövezeteinek. 

http://www.origo.hu/nagyvil
A magyar pavilon a milánói világkiállításon, az Expo 2015-ön. A kiállítás megnyitó beszédében Matteo Renzi olasz miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy a világkiállítás reményt és fordulatot akar adni a világ válságövezeteinek. http://www.origo.hu/nagyvilag/20150501-megnyilt-a-milanoi-vilagkiallitas.html
Vágólapra másolva!
Naponta 1500 látogató keresi fel a Milánói Világkiállítás magyar standját, de hétvégeken ennél jóval többen tekintik meg Életkert Pavilont. Most a víz hónapját tartják. 
Vágólapra másolva!

Rétfalvi Flóra, az expó magyar pavilonjának kommunikációs koordinátora azt mondta, hogy mivel Magyarország a vizek országa, 2015 júniusa a víz hónapja a magyar pavilonban. A magyar pavilon munkatársainak egyik legfőbb célja, hogy megismertesse az expóra érkezőkkel Magyarország gyógyvizeit, ásványvizeit és természetes vizeit.

A magyar pavilon a milánói világkiállításon Forrás: MTI/EPA/ANSA/Stefano Porta

A pavilonba érkezőket a bejáratnál egy Zsolnay porcelánkút fogadja, amelyből Magyarország legjobb minőségű ásványvizeit kóstolhatják meg a látogatók.

A következő hetekben az Életkert Pavilonban népzenei, néptánc- és világzenei bemutatókkal, vásárokkal és játszóházakkal is várják az érdeklődőket.