Több településen pusztított a vihar

Villám
Villám Budapesten
Vágólapra másolva!
A vihar miatt kialakult üzemzavarok következtében szünetel az áramszolgáltatás a Nógrád megyei Patak, Dejtár és Ipolyszög teljes területén, valamint Bánk egy részén - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A kimaradás több mint kétezer fogyasztót érint. 
Vágólapra másolva!

A hiba elhárításán már dolgoznak a szolgáltató szakemberei.

Ahogyan arról az Origo beszámolt, a vihar miatt több megye számos járására, köztük a fővárosra is másodfokú riasztásokat adott ki a meteorológiai szolgálat. Az érintett területeken heves zivatarok, felhőszakadások voltak.

Villám csapott a házba

Egy csévharaszti családi házba szerdán késő este villám csapott.

Emiatt tűz ütött ki a tetőtérben, amit a lakók oltottak el.

Az időközben kiérkező monori hivatásos tűzoltók átvizsgálták a tetőtéret, de lánggal égést már nem tapasztaltak. Személyi sérülés nem történt.

Az alábbi fotókat az egyik olvasónk készítette szerdán este. A képekért cserébe egy 10.000 Ft-os ClickShop kedvezménykuponnal ajándékoztuk meg olvasónkat.

Villám Fót felett Forrás: Vaszkó Zsolt
Villám Fót felett Forrás: Vaszkó Zsolt

Az alábbi fotót szintén az egyik olvasónk készítette. A kép Budapesten készült. Neki is jár a 10.000 forintos ClickShop kedvezménykupon.

Villám Budapest felett Forrás: Gábor Imre

Autóra dőlt a fa

Budapest XXII. kerületében, a Zentai úton parkoló autóra, valamint egy vezetékre dőlt egy fa, a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, hogy elhárítsák a veszélyt - derül ki az OKF közleményeiből.

Küldjön Ön is fotót vagy videót a szerkesztőségünkbe! Ha a felvételt felhasználjuk, akkor megajándékozzuk! További részleteket itt olvashat!