Rengeteg hamis cuccot találtak a pénzügyőrök

hamis cuccok
Vágólapra másolva!
Csaknem 230 millió forintot ér az a rengeteg hamis áru, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai foglaltak le Budapesten, a Ganz-telepen. Ha már arra jártak, egy kisteherautóra is lecsaptak. 
Vágólapra másolva!

Hamis karórákat, borotvapengéket, fejhallgatókat és sportcipőket találtak a pénzügyőrök, amikor egy raktárt ellenőriztek Budapesten, a Ganz-telepen. Volt a raktárban sok Rolex és Patek Philippe óra meg húszezer Gillette penge is.

Nem az enyém!

Az egyik ott dolgozó felhívta a raktár üzemeltetőjét, egy távol-keleti férfit, aki azonban letagadta, hogy neki köze lenne a raktárhoz és a benne lévő 228 millió forintnyi hamisítványhoz.

Hamis cipők, kartonszámra Forrás: NAV

A pénzügyőrök ezután sem pihentek, megnéztek egy másik kőbányai raktárbázist is, ahol szemet szúrt nekik egy nyitott ajtajú, kartondobozokkal teli kisteherautó.

Találtak pár cipőt is

Abban csaknem 230 pár hamis Nike Air Max cipőt találtak. Az autó vezetője és a vele utazó két ember is azt mondta, hogy nem az övék a rakomány.

A pénzügyőrök mindkét esetben lefoglalták a hamis árucikkeket, és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt feljelentést tettek.