HírTV-s válthatja Borsa Miklóst

Borsa Miklós
Budapest, 2011. április 4. Borsa Miklós, a Duna Televízió Híradó műsorvezetője a 4-es stúdióban, a Kunigunda utcai MTV-székházban április 3-án. Összevonták a Magyar Televízió és a Duna Televízió hírműsorainak gyártását, és egy helyszínről, az MTV Kunigunda utcai gyártóbázisáról sugározzák a híradókat, amelyek megtartják eddigi arculatukat. A két hírműsorban lesznek olyan tudósítások is, amelyeket egy közös stáb fog készíteni. MTI Fotó: Kollányi Péter
Vágólapra másolva!
A HírTV-ben felmondott Kovács Andrea kerülhet a múlt héten megvert Borsa Miklós helyére a köztévében. 
Vágólapra másolva!

A HírTV egyik volt arca, Kovács Andrea váltja a múlt héten megvert Borsa Miklóst az M1 csatorna hírolvasói székében – tudta meg a Napi Gazdaság.

Kovács Andrea korábban a HírTV Magyarország élőben című műsorának volt a műsorvezetője, de a Simicska Lajos médiabirodalmához tartozó kiadványok és csatornák vezetőinek lemondása után otthagyta a HírTV-t – tette hozzá a lap.

Borsa Miklós, a Duna Televízió Híradó műsorvezetője a 4-es stúdióban Forrás: MTI/Kollányi Péter

Mint arról az Origo is beszámolt, nem megy vissza dolgozni az M1-heza múlt héten megvert Borsa Miklós. A köztévé híradós műsorvezetőjét Balatonfüred sétálóutcájában támadta meg egy férfi. A bántalmazó azt kiabálta neki, hogy „Most hazudj!”, majd megütötte. Az esetről bővebben korábbi cikkünkben olvashat.

Ahogyan arról az Origo is beszámolt, az MTVA április 15-én levélben tett bejelentést a balatonfüredi rendőrkapitányságnál, hogy kezdjen vizsgálatot. A hatóság bántalmazás miatt nyomoz.