Simicskával szórakozik Deutsch Tamás

Deutsch Tamás Internetkon Nemzeti konzultáció Deutsch Tamás Nemzeti konzultáció Deutsch Tamás, Laufer Tamás és Soltész Attila tartott sajtótájékoztatót az internettel kapcsolatos nemzeti konzultációról
Deutsch Tamás, Laufer Tamás és Soltész Attila tartott sajtótájékoztatót az internettel kapcsolatos nemzeti konzultációról
Vágólapra másolva!
Nem becézi többé a vállalkozót - fogadta meg a Fidesz EP-képviselője.
Vágólapra másolva!

Deutsch Tamás is beszállt az Orbán-Simicska háborúba, és a miniszterelnökkel harcba szálló médiavállalkozó nevével viccelődött Twitter-bejegyzésében. A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője fogadalmat tett: nem becézi többé Simicskát, csak úgy emlegeti majd: Simics.

A dajcstomi néven twitterező kormánypárti politikus rendszeresen jelentkezik a politika és a közlet eseményeire reflektáló, szókimondó, sőt gyakran trágár bejegyzésekkel Twitter-oldalán. Egyik legismertebb kirohanása, amikor az Egyesült Államok helyettes külügyi államtitkárának szólt be egy Magyarországot érintő bírálatért: "Ki a faszom az a Thomas Melia?".

Deutsch Tamás olykor trágár bejegyzésekben reflektál az eseményekre Fotó: Polyák Attila - Origo

Deutsch-csal máskor is előfordult már, hogy nem éppen irodalmi stílusban adott hangot gondolatainak. az S.O.S. Love című filmet trágyaszarnak nevezte, a rendezőnek pedig azt üzente, hogy "bekaphatja". Korábban pedig Gyurcsány Ferencről írta: „Vannak szemét alakok. Vannak aljas emberek. Vannak rosszindulatú őrültek. Vannak irtózatos gecik. Vannak gusztustalan rohadékok. És van Gyurcsány".