Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Vádemelés a kaposvári trafikoslány gyilkosa ellen

Kaposvár trafik fólia fólia leszedés
Kaposvár, 2015. április 27. Virágok és mécsesek 2015. április 27-én egy kaposvári dohánybolt előtt, ahol április 22-én meggyilkolták a fiatal alkalmazottat, egy 20 éves nőt. A tulajdonos leszedette a fóliát két másik dohányboltjának portáljáról. A harmadik boltot, ahol a gyilkosság történt, többet nem fogja kinyitni. MTI Fotó: Varga György
Vágólapra másolva!
Vádat emeltek az ellen a 20 éves férfi ellen, aki a gyanú szerint halálra szúrt egy fiatal lányt az egyik kaposvári dohányboltban még áprilisban.  Az ügyészség szerint nem hirtelen ötlet volt, hanem gondosan eltervezte a gyilkosságot. 
Vágólapra másolva!

Aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és fegyveres rablás miatt emelt vádat az ügyészség az ellen a 20 éves férfi ellen, aki április 22-én ölt meg egy fiatal lányt Kaposváron, az egyik Nemzeti Dohányboltban.

A férfinek azért kellett a pénzt, mert

el akart költözni a szüleitől.

Elhatározta, hogy egy dohányboltot rabol ki. Azért választott trafikot, mert tudta, hogy az üvegeken lévő fóliák miatt nem lehet belátni az üzletbe.

Virágok és mécsesek a kaposvári dohánybolt előtt Forrás: MTI/Varga György

Az ügyészség szerint pontosan tudta, hogy mit fog csinálni. Egy élesre köszörült kést vett magához, munkásruhába öltözött, az arcát pedig egy fekete pólóból kivágott sállal takarta el.

Azt is eltervezte, hogy a rablás után hol öltözik át,

és azért este hat óra előtt rabolt, mert azt gondolta, hogy akkor több pénz lesz a trafikban.

Végül nem sokkal zárás előtt ment be az üzletbe és a késsel a bevételt követelte. Miután megkapta a kasszában lévő 23 ezer 400 forintot, a fiatal lányt a földre kényszerítette, és

tizennégyszer megszúrta.

A lány a helyszínen meghalt.

Ezután bezárta az ajtót és elmenekült. Mivel kevés pénzt szerzett, úgy döntött, hogy újabb trafikokat is kirabol, de végül erről letett.

A kést és a sálat a Városligetben egy patakba, a dohánybolt kulcsát az ottani tóba dobta, a véres ruhát pedig elrejtette. Jelenleg előzetesben van, az ügyészség fegyházbüntetést kért rá – tájékoztatott a Somogy Megyei Főügyészség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről