Ön is lehet Habony Árpád!

habony-szimulátor habony szimulátor
Vágólapra másolva!
Gucci-táskával kerülgetni a Parlament előtti tüntetőket - az érzés sokak számára megfizethetetlen, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt épp ezért ingyenessé teszi. Új szimulátorukkal az egyszerű felhasználó is kipróbálhatja, milyen miniszterelnöki tanácsadónak lenni.
Vágólapra másolva!

Habony Árpád tanácsadó szimulátort készítettek a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szakértői: a pár pixeles játék felvezető szövege szerint a fikciós helyzet a következő: Magyarország a polgárháború szélére sodródott, az éhezők és a tüntetők miatt egyre nehezebb bejutni a Parlamentbe, Orbán Viktornak viszont most Habony Árpád - azaz a játékos - tanácsaira van szüksége.

A Habony Árpád-szimulátor az átlagembert is rádöbbenti a tanácsadói lét nehézségeire Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A kozpontiujsag.hu-ról elérhető, játék egyszerűnek tűnik, de nagy ügyességet igényel: a Habony Árpádra emlékeztető karakter tüntetők és hajléktalanok között próbál lavírozni az Országház bejárata felé. Ha hozzájuk ér, életet veszít, a felvehető és Space-szel eldobható Gucci-táskákkal viszont kilőheti őket. A gázálarc a hajléktalanok, a Guy Fawkes-maszk a demonstrálók ellen jelent ideiglenes védelmet a játékban, ami idővel begyorsul, az ütközés szinte elkerülhetetlenné válik.

Utunkat állják a tüntetők, a Gucci-táskával viszont kilőhetjük őket Forrás: Magyar Kétfarkú Kutya Párt

A szimulátor arra az elhíresült jelenetre utal, amikor Orbán Viktor főtanácsadója december 15-én, a Kossuth téren értékes táskájával átsétált a szociális megszorítások ellen tüntetők között.