Babaruhát vásárolt Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Ferenc, olvasói fotó, 10 000 Ft-os kép, babakelengye
10 000 Ft-os kép, olvasói fotó, készítette Demjan Lehel
Vágólapra másolva!
Szinte minden készen áll Gyurcsány Ferenc ötödik gyermekének érkezésére. A Demokratikus Koalíció elnöke és felesége, Dobrev Klára már megvásárolta a kiságyat és a babakocsit, valamint több ruhát és játékot is vettek a születendő kisfiúnak, Mártonnak. A legkisebb Gyurcsány február közepén vagy végén fog megszületni. 
Vágólapra másolva!

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára láthatóan jó hangulatban várja kisfiuk, Márton februári érkezését. Az alábbi fotót az Origo egyik olvasója örökítette meg és küldte el nekünk. A képen Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára öleli egymást az egyik budapesti babaáruházban.

10 000 Ft-os kép, olvasói fotó, készítette Demjan Lehel

Dobrev Klára egészséges

– tolmácsolta az Origo megkeresésére Gyurcsány Ferenc szavait Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője. A volt kormányfő azt is elmondta a szóvívőjén keresztül, hogy az ismerősei körében több baba született az utóbbi időben, így nagyon sok ruhát kapnak a barátoktól. Miután Márton kinövi majd azokat, a ruhadarabokat ők is továbbadják más családoknak.

Gyurcsány Ferenc gyermekei

Márton Gyurcsány Ferenc ötödik gyermeke lesz. Első felesége Rozs Beatrix volt, akit még a gimnáziumban ismert meg. Közös gyermekük azonban nem született. Második feleségével, Bognár Edinával 1985-ben házasodtak össze. Gyermekeik: Péter és Bálint. Harmadik, jelenlegi felesége Dobrev Klára. 1994 óta élnek együtt. Gyermekeik: Anna és Tamás.

Dobrev Klára kitűnő egészségi állapotban várja a közelgő szülést. Rendszeresen szedi a vitaminokat és odafigyel az étrendjére. Igaz, karácskor bűnözött, amikor sok bejglit evett – mondta az Origónak a DK szóvívője.

Gyurcsány is Gyesre megy

Gréczy azt is elmondta az Origónak, hogy Márton február közepén vagy végén fog megszületni és a volt miniszterelnök összes gyermeke nagyon várja már a legkisebb testvér érkezését. Dobrev Klárának jövő szeptembertől külföldi megbízásai lesznek, így Gyurcsány Ferencnek otthon kell majd maradnia pár hétig. A Gyes összegét azonban nem fogja felvenni – mondta a DK szóvivője, aki hozzátette azt is, hogy akkor is ugyanúgy aktívan fog politizálni majd Gyurcsány Ferenc, mint most.

Készítsen Ön is érdekes fotót, és küldje el a [email protected] címre. Ha publikáljuk, megajándékozzuk egy ClickShop ajándékutalvánnyal. További részleteket itt olvashat.