Újra szabad Habony Árpád

Habony Árpád; Havasi Bertalan; Vajna, Andrew G. Foglalkozás kisbusz kormánybiztos Közéleti személyiség foglalkozása KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ médiaszakember sajtófőnök SZEMÉLY tanácsadó Foglalkozás kormánybiztos Közéleti személyiség foglalkozása KÖZLEKEDÉSI ESZK
Kötcse, 2013. szeptember 15. Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó (b), Andrew G. Vajna, a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos (k) és Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke (j) érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére Kötcsén 2013. szeptember 15-én. MTI Fotó: Varga György
Vágólapra másolva!
A negyedik válási tárgyalásra már mindketten elmentek, így kedden a bíróság kimondta Habony Árpád és Kapócs Zsóka válását.
Vágólapra másolva!

A Blikk egyik olvasója szúrta ki a Markó utcai bíróság folyosóján az ismert expárt. A lap bírósági forrása megerősítette a lapnak, hogy valóban sikeresen megtörtént a válóper, ezúttal mindkét fél részvételével. Habony Árpád és a színésznő válása azért húzódott ilyen sokáig, mert még egyikük sem ment el az eddigi tárgyalásokra.

Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó Forrás: MTI/Varga György

Orbán Viktor miniszterelnök tanácsadója 2010-ben találkozott Kapócs Zsókával. A Fidesz frakcióvezetőjének, Rogán Antalnak a születésnapi partiján ismerkedtek meg. Két évvel ezelőtt szakítottak. Úgy tudni, a válókeresetet Habony Árpád adta be.