Kínzással jutottak kocsihoz

Emberrablás
Emberrablás
Vágólapra másolva!
Brutális veréssel végződött az autóval tett próbakör, négyen ütötték a kikötözött tulajdonost, hogy mondjon le a kocsijáról.
Vágólapra másolva!

Emberrablás áldozata lett egy 25 éves bajai férfi, pedig csak az autóját kínálta eladásra. A tulajdonos február 21-én találkozott a reménybeli vevővel, akivel egy próbakört is tettek a kocsival a városban.

A gyanútlan tulaj átengedte a volánt az érdeklődőnek: nem lett volna szabad, a 38 éves férfi ugyanis megállt az Attila utcában, a kocsiba pedig beugrott két tettestársa. A három támadó már az autóban verni kezdte a sértettet, majd egy csávolyi házhoz hajtottak – itt várta őket a bűnbanda negyedik tagja.

Rendőrségi felvétel az egyik emberrabló elfogásáról Forrás:police.hu

Az igazi kínzás itt kezdődött, a 25 éves áldozatot egy székhez kötözték, száját betömték, és négyen ütlegelték. A megfélemlített férfival ezután aláíratták a kocsi adásvételi szerződését, egy tartozás elismeréséről szóló dokumentumot és más okiratokat is – ez volt az ára a szabadulásának.

Itt kötözték ki a foglyul ejtett bajai férfit, akit aztán veréssel kényszerítettek, hogy mondjon le az autójáról Forrás: police.hu

Az elengedett sértett feljelentést tett, a négy tettest pedig egy napon belül elfogták a Bács-Kiskun megyei rendőrség egységei. Az emberrablással gyanúsított banda tagjai előzetes letartóztatásba kerültek. A lenti videón az egyik bandatag elfogása látható.