Ismeretlent gázolt a vonat Agárdnál

sap
Vágólapra másolva!
A rendőrség sem tudja, kit ütött el vonat szerda délután Agárdon, a holttest azonosításához a lakosság segítségét is kérik.
Vágólapra másolva!

A gázolás szerdán délután öt órakor történt, a szombathelyi vonat Gárdony-Agárd belterületén, a Zsombori úti átkelőben ütötte el a 60 év körüli férfit, aki a helyszínen meghalt.

Az áldozatnál nem voltak személyes iratok, ezért a rendőrség a lakosság segítségét is kéri azonosításához. A férfi haja 2-3 cm hosszú, őszes, a baleset idején fekete színű melegítő nadrágot és fehér színű pólót, továbbá barna színű, 43-as méretű, fűzős cipőt viselt.

Ez a sapka segíthet az elhunyt azonosításában Forrás: police.hu

Az ismeretlen férfi jellegzetes, szürke színű baseball sapkát hordott, az elején hímzett mintával, melyen egy csuka, továbbá piros alapon "GS" felirat látható. Vélhetően az elhunyt korábban vakbélműtéten esett át.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a leírás vagy a fénykép alapján felismeri az elhunytat, hívja a Székesfehérvári Rendőrkapitányságot a 06-22-541-600-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán .