Orbán Ráhel elárulta, miből él

Orbán Ráhel és anyukája, Lévai Anikó
Vágólapra másolva!
Férjemmel önálló családunk van, saját lábunkon állunk, saját erőnkből boldogulunk, saját életünket éljük – írta Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya a Facebook-oldalán csütörtök este.
Vágólapra másolva!

Orbán Ráhel mindezt az után közölte, hogy Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció (DK) szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján bejelentette: pártja vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben, aki szerintük teljes éves fizetésénél is többet költ a lánya egyévi svájci taníttatására.

Orbán Ráhel nem foglalkozik pártpolitikával, de hisz édesapja munkájában Fotó: Arterego/Schumy Csaba

Orbán Ráhel azt írta: "közgazdász diplomám van, több mint 3 évet dolgoztam a szállodaiparban és az idegenforgalom egyéb területein, 4 idegen nyelvet beszélek. Jelenleg tanulok, a jövőben a munkám és a családom mellett is tanulni fogok".

Mit tehetek a hazámért

"Hiszek abban, hogy egy családcentrikus nő is lehet sikeres a szakmájában, és abban is, hogy van értelme az élethosszig tartó tanulásnak. Nem foglalkozom pártpolitikával, de hiszek Édesapám munkájában és hiszek abban, hogy Magyarország nagy lehetőségek kapujában áll. Édesapám azt tanította nekünk otthon, hogy sohase azt kérdezzem, mit tesz értem a hazám, hanem, hogy én mit tehetek a hazámért. Ebből a meggyőződésemből a nemtelen támadások sem billentenek ki" - írta a miniszterelnök lánya.