Simicska már egy bevásárlással a címlapra kerül

Vágólapra másolva!
Nincs még egy olyan rejtélyes alakja a magyar politikai életnek, mint Simicska Lajos. Semmi nem bizonyítja ezt jobban, mint hogy már azzal az újságok címoldalára tudott kerülni, ha sikerült lefotózni bevásárlás közben.
Vágólapra másolva!

Kellene egy kép Simicska Lajosról – az elmúlt években számos szerkesztőségben hangzott el ez a mondat, de az eredményt legtöbbször ugyanaz a néhány fotó jelentette, ami fellelhető volt. A Közgép vezére kerülte a nyilvánosságot, sem vagyonáról, sem személyéről nem lehetett sokat tudni. Így nincs mit csodálkozni azon, hogy bármit csinált, azonnal a lapok címoldalára tudott kerülni.

Díszpáholyban szurkol, de interjút nem ad

Az egyik legbefolyásosabb magyar nem ad interjút, Wikipedia-oldala is meglehetősen szerény. Valóságos bravúr volt tehát a Magyar Narancs két fotója, amely az üzletembert ábrázolta. A hosszú csendet a hetilap először 2012-ben törte meg, címlapján sötétített szemüvegben, fehér, rövid ujjú pólóban volt látható. Egy évvel később az is kiderült, hogy Simicska szeret díszpáholyban szurkolni a Veszprém kézilabdacsapatának meccsein, a vezérszurkolóról ekkor nadrágtartóban készültek újabb képek.

Idén szeptemberben szintén szenzációnak számított a Magyar Nemzet Online fotója, amely a sárvári díjugrató lovaspálya átadóján készült az üzletemberről. Simicska idén először szerepelt a Forbes leggazdagabb magyarjait felsoroló listáján is, 45,3 milliárdos vagyona a 16. helyre volt elég.

Szereti a narancslevet és a tejfölt

A valaha készült legérdekesebb fotó mégis a 444 honlapján jelent meg az idén 54 éves, magánéletben állítólag nem nagyzoló Simicskáról. Az internetes oldal egyik olvasója küldte be a képet, amelyet a Hűvösvölgyi úti közértben lőtt a bevásárlókocsiját komótosan tologató Közgép-vezérről, amint éppen tejet, tejfölt, joghurtot és narancslevet vásárolt – egyedül.

Lázár János felnevetett

Lázár János hangosan felnevetett, a Nol.hu megfogalmazása szerint felvisított a telefonban, amikor azt kérdezték tőle, mi a realitása annak, hogy Simicska Lajos ringbe száll februárban Navracsics Tibor körzetében. A Miniszterelnökséget irányító miniszter szerint érződik az év végi fáradtság, mással nem magyarázható a hír megjelenése.