Elnézést kellett kérjen az MSZP obszcén politikusa

Vágólapra másolva!
Bocsánatkérésre utasította az MSZP a Facebookon egy nőt kis lotyónak nevező politikusát. Bálint Imre - aki az októberi önkormányzati választásokon volt a párt képviselőjelöltje - nagyon megbánta, amit tett.
Vágólapra másolva!

Az MSZP nem bünteti meg Bálint Imrét, de azt elvárják, hogy kérjen bocsánatot a Facebookon által megsértett nőtől. A férfi az októberi önkormányzati választásokon a szocialista párt képviselőjelöltje volt Hetényegyházán.

Csütörtökön az Index arról írt, hogy az amúgy helybéli vállalkozó a közösségi médián kis lotyónak nevezett egy kommentelőt, és ez még a finomabb része volt a posztjának. Amúgy nem politikai bejegyzésnél volt olvasható a politikusjelölt szexuális tartalmú hozzászólása.

Az Origo úgy tudja, hogy az ügy kezelését a budapesti központ a megyeiekre bízta. Azt azonban a szocialista pártban elvárják, hogy Bálint Imre kérjen bocsánatot a megsértett nőtől. Ez állítólag azóta már meg is történt.

„Meggondolatlan voltam, sajnálom. Hirtelen felindulásból tettem, azóta már töröltem is a hozzászólásomat. Bocsánatot is kértem azóta a hölgytől. Tényleg nagyon sajnálom ezt az egészet" - szabadkozott Bálint Imre az Indexnek. Állítása szerint mindenki keresi, folyamatosan csörög a telefonja.