Sajókápolnán ma 1848-ra emlékeznek

Sajókápolna
Vágólapra másolva!
Még csak tizenegy napja választották meg Sajókápolna új polgármesterét, aki máris hibázott. A korábbi alpolgármester az október 23-i programokról szóló meghívóban azt írta, hogy az 1848-as Szabadságharcra emlékeznek. 
Vágólapra másolva!

Új időszámítás kezdődött a Bükk lábánál, a Borsod megyei Sajókápolnán -írta meg a Cívishír. A 400 fős kistelepülésen október 12-én új polgármestert is választottak. Faragó Ilona, a korábbi alpolgármester, aki 65 szavazattal győzte le kihívóját, máris egy szörnyű bakival mutatkozott be. Az október 23-i önkormányzati programokról szóló meghívóban ugyanis azt írta, hogy nem 1956-ra, hanem 1848-ra emlékeznek. Íme a fotó, ami már a különböző közösségi oldalakon is rekordsebességel terjed.

A szóban forgó meghívó Forrás: Cívishír

A választási kampány idején, Faragó Ilona, a bemutatkozó szövegében azt írta, hogy jelenleg a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi karán tanul, Igazságügyi igazgatási szakon. A történelem feltehetően nem az erőssége, persze ettől függetlenül még irányíthatja jól a települést a jövőben.

Faragó Ilona polgármester Forrás: Facebook

A független polgármester írt arról is, hogy a rászorulók, az elesettek támogatása volt mindig is a fő életfilozófiája. Közölte azt is, hogy számára csak egyfajta ember létezik.